Meezingen?

Voor iedereen

Meezingen? Dames van Vox Five tijdens een repetitie..

.

.

 

Heb je zin gekregen om eens mee te zingen? Kom kijken en luisteren! En misschien krijg je dan al zin om het ook even te proberen. Bij ons kan iedereen meedoen. Of je nu jong of oud bent, man of vrouw, iedereen is welkom!

Twijfel je aan je eigen zangkwaliteiten? Bij ons hoef je niet als een nachtegaal of als Pavarotti te kunnen zingen. Een beetje toonvast en een beetje ritmegevoel zijn natuurlijk wel prettig voor ons allemaal. Trouwens, voorzingen hoeft bij ons niet: je kunt zelf ervaren bij welke van de vijf stempartijen jouw stem het beste past.

Neem even contact met ons op als je (vrijblijvend) langs wilt komen. We repeteren één keer in de 14 dagen op de maandagavond in een oneven week in het gebouw van ijsclub V.Z.O.D. aan de Beneluxweg 88 in Kampen (t.o. winkelcentrum “de Hanzewijk” ) vanaf 19:45 uur. Bekijk hier ons schema en tijden.

Lid worden

Meezingen? Dames van Vox Five tijdens een repetitie.

.

.

Hoe kun je lid worden? En wat gebeurt er daarna?

1. Kom eerst eens meezingen. Kijk of de sfeer je bevalt. Enthousiast? Geef dan je naam en e-mailadres op aan de groeps-informant of stuur een mail aan: admin@voxfive.nl. Dat hoeft niet persé bij de eerste keer. Je mag ook nog een tweede keer komen en dan beslissen.

2. Na het opgeven van je gegevens krijg je een bevestigingsmail van de ledenadministratie met inloggegevens voor het ledengedeelte van onze website (voxfive.nl). Daar vind je bijvoorbeeld actuele mededelingen en liedteksten.

3. Je krijgt van de penningmeester een mail met onder andere de betalingsgegevens voor de contributie. De oefen-mp3-tjes krijg je van de groepsinformant van jouw stemgroep zodra je de contributie hebt betaald. Vanaf dan kun je volop gaan oefenen en lekker met ons meezingen!

Comments are closed