Geplande activiteiten

De volgende repetities zijn gepland:
29 oktober
12 november
26 november
10 december

De reguliere repetitie zangavond begint om 19:45 uur in het V.Z.O.D.(ijsbaan) gebouw Beneluxweg 88 Kampen.

 

Persbericht
25 januari 2018

Kamper zangers opgelet: wie versterkt Vox Five bij 10e verjaardag?
Van puur pop(rock)koor tot veelzijdige zanggroep

In oktober 2018 bestaat Vox Five alweer tien jaar en dat vieren we met een verrassingsevenement waarvan de details nog even geheim moeten blijven. Wat we wel al kunnen verklappen, is dat we dit evenement samen met andere zangers uit Kampen en omstreken willen beleven. Niet door als toeschouwer bij het evenement aanwezig te zijn, maar als (gast)deelnemer! Ben je (hoge) alt, sopraan, bas, bariton of tenor? Houd je van zingen maar kun je geen noten lezen? Houd je van variatie in muziek (pop, rock, ballads en meer) en wil je met ons een spetterend evenement neerzetten? Dan ben je van harte uitgenodigd om je bij ons koor aan te sluiten. De komende maanden werken we dan toe naar ons verjaardagsfeestje en voor je het weet, sta je samen met ons op de planken te genieten van de mooiste arrangementen. Want dat het een muzikaal evenement zal zijn, mag geen verrassing heten.

Het 5-stemmig koor Vox Five is eind 2008 opgericht vanuit de filosofie ‘Je hoeft niet goed te kunnen zingen om bij ons koor te komen, want dat leer je vanzelf’. Het gaat er vooral om lekker met elkaar muziek te maken en daaraan heel veel plezier te beleven. Hoewel louter begonnen als popkoor is Vox Five in de loop der jaren, onder leiding van dirigent en muzikaal genie Anton Jansma, uitgegroeid tot een veelzijdig koor dat z’n hand niet omdraait voor klassieke koornummers, mooie ballads of opzwepende rock en blues. De nummers variëren van Händel en Mozart tot Queen en Tina Turner, Adèle, Fun, Gavin Degraw en Pharell Williams.
Met ons tweede lustrum in zicht willen we ook andere Kamper zangers laten ervaren hoe het is om bij Vox Five te zingen, met als uitsmijter dus een mooi evenement. Neem gewoon eens deel aan één van de volgende repetities. Dit verplicht je tot niets, maar geeft je de mogelijkheid kennis te maken met de bijzondere sound van Vox Five. En wil je met ons toewerken naar het evenement, wacht dan niet te lang om je aan te melden. Er is geen bijzondere muziekkennis of zangvaardigheid vereist. Nummers worden door leden ingestudeerd met behulp van MP3-tjes en tijdens de repetities worden de puntjes op de i gezet.

Mensen die graag bij een koor willen zingen en met Vox Five kennis willen maken zijn van harte welkom. We repeteren doorgaans op maandagavond om de twee weken.

Comments are closed